SUMMER SALE!

50-70 % + 10 % EKSTRA* Rabattkode: SUMMER 

  • FRAKT KUN 99 KR • LEVERES INNEN 2-4 ARBEIDSDAGER

NYHETER

RASK LEVERING

1-3 virkedager.

SIKRE BETALINGER

Raskt og sikkert med PayPal,kort eller Klarna.

RETUR

Enkel retur og bytte
info@canvasbutik.no

KUNDESERVICE

info@canvasbutik.no

Lerretsbilder og oljemalerier

Flotte bilder i Canvasbutik. På Canvasbutik.no finner du et bredt utvalg av lerretsbilder, oljemalerier og plakater til gode priser. I tillegg finner du lyddempende bilder. Finn din favoritt og bestill i dag – vi tilbyr alltid rask levering og god service. Søk gjerne gjennom kategorier som blant annet dyrebilder og dyremotiver, eller fotokunst, blomster, portretter eller naturmotiver m.m. Du må absolutt ikke gå glipp av våre barnebilder og abstrakte bilder!

Lyddempende Bilder

Oppgrader miljøet ditt både visuelt og akustisk med våre førsteklasses lyddempende bilder. Disse elegante kunstverkene fungerer ikke bare som en visuell forbedring av veggene dine, men tilbyr også en sofistikert løsning på et velkjent problem - støy i arbeids- og hjemmemiljøer. Med en imponerende tykkelse på 35 mm og en lydabsorpsjonsklasse A, er disse bildene designet for å absorbere og redusere uønsket støy effektivt, og skape et roligere og mer konsentrert miljø. Enten det er i et åpent kontorlandskap eller et livlig hjem, reduserer våre lyddempende bilder distraksjoner og skaper en fredeligere atmosfære som fremmer konsentrasjon og velvære. Hvert bilde er laget med stor nøyaktighet og presisjon, noe som sikrer både høy estetisk kvalitet og holdbarhet. Vårt engasjement for kvalitet betyr at hvert lyddempende bilde ikke bare kompletterer din innredning, men også er en varig del av ditt rom. Våre lyddempende bilder leveres klare til å henges opp, noe som gjør installasjonen enkel og praktisk. Velg mellom et mangfold av design og farger for å passe din personlige stil og behov. Gjør en lydinvestering i arbeidsstedet eller hjemmet ditt og opplev den transformative forskjellen med et stillere og mer visuelt tiltalende rom.

Lag ditt eget bilde

Vet du ikke hva du er ute etter? I så fall er det enkelt å laste opp og lage et eget bilde. Du kan velge mellom lerretsbilder, lyddempende bilder eller egne plakater. Raskt og greit! Forstørr favorittminnene dine og lag en unik familievegg som setter et personlig preg på hjemmet ditt. Ønsker du retusjering eller annen behandling av bildet med spesialeffekter, tilbyr vi også det. Våre dyktige grafiske designere hjelper deg med å lage et helt unikt bilde etter dine ønsker.

Fotorammer

Kompletter bildeveggen med våre kvalitetsrammer. Velg mellom rammer i aluminium og tre. Den minimalistiske designen på rammen gjør at den passer i hjem med en nøktern innredningsstil. Aluminiumrammene våre holder høy kvalitet i alle detaljer. Perfekt når du er ute etter en fin ramme som gir motivet en elegant innramming. Vi tilbyr aluminiumrammer i svart, hvitt, gull og sølv. Trerammene er i eik, som tilfører innredningen en lun varme. Rammene finnes i flere størrelser, alt fra små fotorammer i 13x18 cm til store bilderammer opptil 80x120 cm. Match gjerne store rammer med mindre formater og skap din egen bildevegg.

Gi bort et bilde – en perfekt gave

Kjøp et bilde eller en plakat med et moderne trykk i gave, eller kjøp et gavekort for å gjøre det ekstra enkelt. Vi har bilder og plakater for enhver smak og innredningsstil. I Canvasbutik finner du kjøkkenbilder med blomster- og naturmotiver. Oljemalerier som abstrakt kunst, dyremotiver og arkitektur. Til barnerommet har vi barnebilder til gode priser. Vi har dessuten en mengde plakater og trykk med sitater som passer til de fleste rom i hjemmet.

Kjøp bilder og plakater på nett

Canvasbutik.no benytter markedets beste lerreter og tilbyr den aller høyeste kvaliteten. Nøl ikke med å ta kontakt med oss hvis du trenger råd eller inspirasjon – vi hjelper deg gjerne! Ta gjerne en titt i galleriet vårt, som inneholder ekte oljemalerier, store og små lerretsbilder, abstrakte oljemalerier og plakater med de mest moderne bilder og sitater. Følg oss på Facebook/Instagram og få mer inspirasjon fra kundene våre, som deler bilder fra sine hjem. Se også våre kampanjer, konkurranser og tilbud.

Canvasbutik.no designer, produserer, kjøper og selger bilder på nett. Forretningsideen er å gi alle mulighet til å handle bilder på nett døgnet rundt uansett hvor man bor. På Canvasbutik.no lager du egne lerretsbilder på nett på en trygg og enkel måte. Mangler du fotografier til et eget lerretsbilde, er det enkelt å kjøpe våre lerretsbilder og oljemalerier på nett fra din egen sofa. Har du spørsmål, tanker eller spesielle ønsker, hjelper Canvasbutik.no deg gjerne med å lage ditt eget lerretsbilde. Vi ønsker simpelthen å hjelpe flere til å kjøpe bildene sine på nett og innrede hjemmene med moderne bilder.

TOPPLISTEN

1.800 NOK799 NOK
1.800 NOK899 NOK